banner-circus-1-1arrow-pkp Foto / Photo - Video Gallery arrow-pkp banner-circus-1-1

Jeg er stolt at jeg her kan vise billeder fra Danmarks minste Cirkus. Jeg er stolt fordi min far ejer Cirkus Pip. Jeg forstår ikke hvorfor jeg ikke er gået i min fars fodspor. I cirkus møder man altid glade mennesker. Ole Bünger begyndte i 1969, hvor selve Professor Tribini ansatte ham på Dyrehavsbakken, og via Cirkus Dannebrog havnede Ole i 1990 i Kalundborg som direktør for Kalundborg Kommunes Cirkus Olaiski
I am proud that I am here to show pictures from Denmark's smallest circus. I am proud because my father owns Cirkus Pip. I do not understand why I have not gone in my father's footsteps. In circus you always meetings happy people. Ole Bünger began in 1969, where Professor Tribini himself employed him at Dyrehavsbakken, and through circus Dannebrog Ole ended in 1990 in Kalundborg as director of Kalundborg Municipality's Circus Olaiski

arrow-down-3-8-4-2 CIRKUS PIP arrow-down-3-8-4-2
p7220014
Cirque Pip
circus-heaven.org_-2